Валери Божинов: Синът ми не знае, че е станал батко

3

Така описа семейното си положение футболистът, който се завърна от сватбеното си пътешествие с Николета. Там те се ожениха още веднъж по местен обичай и хвърлиха пъпчето на дъщеря си Никол във водата.

Николета вече мечтае и за момченце, но още не са се заели сериозно да го правят. В Бора Бор просто се наслаждавали на любовта си и пръснали 60000 евро за удоволствията, включително и за втората сватба.

Николета много мечтаеше да се ожени на плажа и не можах да й откажа, разказва с усмивка футболистът. Той нито отрече, нито потвърди цитираната сума, каза само, че е близка до реалната. Николета смята да татуира името на дъщеричката си, но не е решила още на коя част от тялото си, или ще използва тялото на щастливия татко. Таткото обещал, че ако тя го татуира един път, той ще напише три пъти Никол върху себе си. Звездната двойка се забавлява до полуда на островите, но вече се прибра и трябва да мисли за реалността. Валери ще избира в кой тим да играе, а Николета смята да се отдаде на майчинството.

Божинов засега има само една мъка. Той не може да се види със сина си Валери и да му съобщи, че има сестричка. Алисия пазела като орлица детето и не им давала да се срещнат. Приятели на певицата споделиха, че малкият зърнал снимки от Бора Бор и попитал „Мамо, татко с коя леличка се целува и защо го няма вкъщи“. Говори се и че Алисия направила магия на Николета, но фолкдивата отрече и нарече слуховете пълни глупости.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/2RaGeQ97Qrc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *