Валери Божинов нокаутира Алисия чрез адвокатката си.

5
Алисия се готви за данъчна проверка

Алчната Алисия в стремежа си да се рекламира обикаляше неуморно всички телевизии. Когато човек реши след работа да си почине с дистанционно в ръцете,  от всички канали на малкия екран  изскачаше Алисия.  Натоварваше зрителя с оплакванията си. От екрана се лееха хлиповете на зарязана,  бедна майка, която се бори за нормална издръжка. Докато се изкарваше жертва на “стиснатия” Божинов, Ася Дойчева не пропускаше да плюе отрова  срещу настоящата г-жа Божинова и бившия си. Маратонът по оплюването се водеше успоредно и по вестниците. От страниците им постоянно надничаше омръзналата до болка физиономия на чалга дивата.  Може би още дълго  фолкаджийката щеше да отегчава хората, ако Валери Божинов не сложи край на ситуацията.  Нокаутира  Алисия, като изпрати адвокатката си в “Горещо”. Миловидната на вид адвокатка,  изкара на показ алчността на Ася и претенциите й. Оказа се, че чалгаджийката е декларирала минимален доход в данъчната си декларация.  Стандартът и на живот обаче показва обратното.   Зрителите научиха, че води детето си 4 пъти годишно в Дубай. Джипа който кара Алисия е за шестцифрена сума. След интервюто  от НАП   съзряха опит

Фолк дивата Алисия

за укриване на доходи и се самосизираха. Шефът на НАП Красимир Стефанов веднага назначил проверка на доходите на фолк звездата.  Публична тайна е, че фолк гилдията получава на участие по 3-4 хиляди лева хонорари, а декларира съвсем други доходи. Бирниците са запознати до болка със ситуацията. По тази причина сега под лупа ще проверяват доходите на Алисия.  Наш източник ни осведоми, че  фолкаджийката била страшно притеснена. Коментирала пред свои близки, че няма да понесе поредния удар който й нанесе бившия любим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Платена публикация!Какъвто е Валери като футболист,такъв е и като баща!Но той съдът си знае работата.

  2. Като е толкова алчна,сама си го начуква!
    А и може ли да криеш,че си бременна и да го сервираш чак 4 месец на гаджето си?! Това не е ли гадна уловка,за да го вържеш и да му цицаш парите?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *