Валери Божинов: Не съм спал с Вили!

0

Валери Божинов голВалери Божинов току що избухна на страницата си във Фейсбук, че има връзка с кандидат-миската Вили и че я е возил в колата си.

Той нарече устатата Вили непозната девойка, обяви, че никога не я е виждал, камо ли да я вози в колата си, камо ли пък да я влачи по хотелите. Слухът тръгна незнайно как. Или от пиарите на семейство Божинови, или от нахаканото момиченце, което обича доста да послъгва и умело го праваше в риалитито „Мис България“.  Там разказваше как заради нея момчета влизали с мотори в МОЛ-ове, как имала много обожатели, движела се в такива среди, че знаела дори мръсните тайни на Звезделина и Николета. Само да си отворя устата и такива работи мога да разкажа за Николета, че направо ще я срутя, закани се бившата гимнастичка.

Валери пък отчаяно помоли всички девойки да си търсят друг с лъскава кола. Коли имало много, богати мъже също много и нека всяка се качи на поодходящата кола, а не да се мята в чужда. „Оставете ме да си гледам футбола и семейството!“ – написа той.Вили Варна фигуристка

Какъв футбол, бе Валери? Доколкото знаем, ти не играеш никъде. Нито един отбор не те поиска, така че какво толкова ще му гледаш, питат ядосани българи. Това че тренираш с някое слабо българско отборче, едва ли ти отнема толкова време. И какво семейство? Защото ти семейство нямаш. Дали е истина или не, но ти стана съучастник в така наречения пълен фарс със семейната идилия. Дали наистина изневери на Николета, или тя на теб, или го направихте за реклама на предаването й, все тая. Но твоето участие и подхранване на слухове беше доста активно, така че бъди най-полсе категоричен.

Кажи – да, излъгах ви, с Николета не сме се карали. Или да, избягах, хукнах по мадами, но просто съм такъв. А така половинчато – имам семейство, нямам семейство и последният наивник спря да ти вярва. Жалко, ако правиш всичко това заради самовлюбената си жена, която ти опропасти кариерата!

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/KL5y1F-5zlQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *