Валери Божинов купи дрешки на Николета за 20 бона

0

Чифт дьнки, марково якенце за хладните есенни дни и две блузки пак за хладното, когато вече не може да се ходи само по сутиенче, си избра вчера Николета Лозанова. Покупчиците, които няма да й стигнат и за един ден фръцкане, струваха само 20 хиляди лева, издадоха продавачи.

Тя била придружена лично от съпруга си Валери Божинов, който пък играел ролята на касичка и лично вадел портмонето да плати сметката. Големият шопинг се провел в бутик на „Витошка“, който е срещу този на вдовицата на Фатик. Магазинерите чак се почерпили от внезапния оборот, защото предвкусвали премиите. За благодарност щастливата съпруга се метнала на врата на мъжа си и го разцелувала пред всички, а той кимал с глава като покорно кученце.

С тия пари щях да си гледам децата поне три години, написа веднага безработна майка в социалната мрежа. Каквато и марка да са якето, дънките и двете блузи, няма как да струват толкова и в центъра на Париж, заяде се софиянка и обвини Николета, че избира показно, без вкус и за дрехата й е важна единствено цената. Всъщност цената наистина е важна, защото с нея Валери все още задържа до себе си палавата си съпруга. Той вади последните си спестявания, за да й угоди, защото упорито се носят слухове, че плеймейтката се кани да му бие шута. Тя иска богат мъж, а не безработен, какъвто е в момента Божинов. Но в същото време пречи на кариерата му и се цупи, ако го поискат в отбор, който не е в Париж или Лондон, или поне в Рим.

 Реалисти обаче смятат, че футболистът е скатал достатъчно пари да купува любовта на жена си за известно време, а после смятал да се занимава с бизнес, ако го отсвирят и от последния отбор, от който всъщност още не са го поискали.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/1O7TEApaFVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *