Валери Божинов дава на сина си едва 1000 евро издръжка!

1
Валери Божинов
Малкият Валери ще получава едва 1000 евро!

Валери Божинов обяви, че според него за издръжка на сина му са необходими не повече от 1000 евро. Валери – младши засега живее при майка си и не знае, че ще има сестричка от новата изгора на баща му.

Божинов се жалва, че Алисия постоянно напада съпругата му без да има логична според него причина. Въпреки че всички са свидетели на постоянните “ закачки“ във Фейсбук на Николета с Алисия, авно влюбеният Валери смята, че бившата му е тази, която обижда. Божинов не пропуска моменти, в които да обясни как Ася иска да му вземе всичко, колко всъщност е злобна и едва ли не каква измамница е тя. Валери спомена дори и за общия им

Николета и Валери
Валери не знаел защо Алисия постоянно напада новата му съпруга

апартамент, който бившата му съпруга искала тайно да продаде. По този повод футболистът коментира, че след като детето е при нея е нормално да живеят там. За продажба обаче, и дума да не става. Съпругът на Николета Лозанова отбеляза още, че Ася непрекъснато насъсквала наследникът му срещу новата му мама. Той обаче, е убеден, че просто трябва време за малкия Валерко да разбере колко всъщност е добра новата жена на тати. Бъдещият баща на дъщеричка, отбеляза още, че единствено и само страда детето. Въпреки това, обаче той няма да удовлетвори колосалната сума за издръжка, която иска Алисия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Глупав позьор и мъж,поддал се на влиянието на омразната Николета.Предпочита да дава безсмислени огромни суми за глупавите прищевки на Николета.Все повече се дави в блатото на Николета.Виждаме и колко слаб играч става,колко много негативи обира покрай брака си с тази жена,която го прави смешен и жалък.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *