Валери Божинов бил мъж под чехъл

1
Валери Божинов

Валери Божинов все по – често ставал обект на подигравки от страна на приятелите си, че се е превърнал в мъж под чехъл. Според тяхното мнение, Николета то правела на маймуна както си иска и той не смеел дори да гъкне.

Дали това е вярно или не ние не знаем, но фактите сочат, че докато прокуденият от „Спортинг” футболист се чудеше къде да се дене и какво да направи за да го приемат в друг отбор, Николета ходеше да си развява байрака по най – различни курорти, напълно забравила за съпруг и дете.

Николета Лозанова

Аверите на Валери Божинов са категорични, че в последно време ситуацията е станала направо нетърпима. Стигнало се дотам, че Ни Ло му нареждала кога да излиза, с кого да се вижда, дори и какво да яде. Всичките опити на футболиста да й каже нещо завършвали с пълен провал, защото Николета на секундата го заплашвала с развод и мутри.

„Ами то и с просто око се вижда, че каквото каже тя, това става. Той се е кротнал като агне при майка си и не смее да се обади. А нейните капризи край нямат – мисли си, че е единствената жена на света. Той е добро момче, но не трябва да й позволява така да му се качва на главата отгоре” – категорични са приятелите.

Те допълват, че Лозанова е виновна и за провалът на Валери като футболист. Именно семейните проблеми го изнервяли и не му позволявали да се отпусне на терена, за да разгърне играта си. Освен това си избивал цялата насъбрана вкъщи болка на чужди хора, което не правело добро впечатление.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vIsd5QEP5J8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Еееее песента е супер яка!Емануела е много изобритателна,а Алисия пее супер!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *