Вальо Топлото остана на студено заради неплатени сметки- с видео

0

toplotoВальо Топлото не си плащал сметките за парно. От „Топлофикация” дори имат намерение да го съдят, ако не си плати 1300-те лева сметка. Явно Валентин Димитров не може да се отучи от навика да краде от дружеството. Но пък бившите му подчинени с кеф му спряли кранчето за топлото още преди месец и го оставили на студено.

Поради продължаващия съдебен процес, всички сметки на Вальо Топлото и баба Цеца- както стана известна майка му, са замръзени. За да не се лишават от храна, крадливото семейство решило да не си плаща отоплението- по стар навик. Много хора напук на държавата и кожодерите от „Топлофикация” правят същото и имат право. Но върховна наглост е да си toploнакиприл милиони и да не си плащаш сметките. И как Вальо Топлото няма да продължава да се прави на тарикат, след като толкова години не могат да го вкарат в пандиза.

От дружеството дори изпратили съобщение на неизрядния си длъжник, за да го поканят в съда. Чак тогава Вальо Топлото осъзнал, че няма да му се размине, както досега. Затова се принудил да отиде при бившите си колеги и да им се помоли да го пожалят. Разказал им, че в момента е безработен и няма пари за цялата сметка. Оттам му обяснили, че трябва да си внесе част от сумата, за да разрочат остатъка. Все пак Топлото намерил пари.

Въпреки че няма достъп до крадените си пари, бившият шеф на „Топлофикация” живее в симпатична богаташка къща и не е умрял от глад, както той твърди. Вальо Топлото е осъден на 14 години затвор, но в момента обжалва.

Вальо Топлото се превърна в любим пародиен образ. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *