В Нова на нож с Ани Салич

0

Ани Салич подлуди колегите си в Нова тв и само за две седмици откакто работаи там и успя да си създаде цяла тълпа от врагове в екипа на медията.Оказало се, че никой не може да я понася и гледат на нея като на пришълка и натрапница.

ani-salich-nova

Още с идването си тя започнала да командва техническия екип, като се държалае с по-нисшестоящите като хора втора ръка и слуги. Тя не разговаряла дори с тези, които са й равни по ранг и не спирала да парадира колко ценен кадър е и как шефовете я толерират и гледат като писано яйце. Тя командвала дори и тях, като непрекъснато излагала все по-нови и нови искания, които те пък тутакси трябвало да изпълнят. И непрекъснато изтъквала пред друтите специалното им отношение към нея.

„Такова чудо не никога не сме виждали. Тази жена се мисли за Мадона и Шер едновременно. Обикаля коридорите с навирен нос, все едно е купила цялата телевизия, а не тя нея. Още като дойде, веднага й зачислиха само за нейна употреба една от служебните коли, тя си избира операторите и камерите сама, изобщо не я интересуват нито графици, нито пък работно време. При нея думата колегиалност явно не съществува”, цупят се новите й колеги, изпитвайки закономерна ревност.

Шефовете обаче били изцяло на страната на Салич и не искали да чуят и една лоша дума за новата си звездната придобивка. Те залагали големи надежди тя да трупа рейтинг на телевизията в праймтайма с предаването си, което ще стартира в следата на март. Нейни колеги обаче смятат, че шоуто й ще е поредното чалга недоносче и ще залезе безславно, като много други проекти, които светват и веднага след това угасват.

Според тях „Новите герои“ бил един изтъркан и преекспониран формат, в който звезди ще събират пари за сираци, болни деца и и хора от бедните социални прослойки. Според зрители пък, трябва да се събуди милостта и съпричастността у българите и форматът е хубав.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *