Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

В Испания отвориха училище за проститутки

В Испания отвориха училище за проститутки

Добродушните и сърдечни испанци продължават да учудват хората по целия свят с налудничавите си идеи, които реализират без да му мислят много много. За последно, католическа Испания бе шокирана заради иницатива на фирма от Валенсия, която предлага професионално обучение за проститутки.

Цената на дипломирането е едва 100 евро и в курса могат да се запишат всички жени и мъже, навършили пълнолетие. В продължение на една седмица, курсистите ще имат ежедневно по два часа теория и по още толкова практика. По време на научната дейност, ще бъдат разисквани класическите постановки от Камасутра, които после ще бъдат прилагани върху доброволци. Ще се получат и безценни знания как се съблазнява мъж, както и кои професии са най – склонни да прибягват до услугите на професионалистки.

Класически метод за съблазняване на загорял шофьор

Най – ценното в цялата работа е, че след като завършат обучението, новите висшистки на сто процента получават предложение за доходоносна работа. Освен, че вече ще имат възможност да кандидатстват в най – елитните бардаци на кралството, на успешно завършилите с отличен успех се предлага и шанса на свой ред да станат преподаватели в школата.

Рекламата на необичайния курс гласи „Вече работя!”, което неиминуемо привлича вниманието на гражданите, чиито доходи сериозно са намалели заради страхотната стагнация на полуострова. Фирмата – инициатор раздава своите агитационни материали из цяла Валенсия, включително и в местните университети.

Неконвенционалната идея се възприема със смесени чувства в Испания, заради силната ръка на католическата църква. Мнозина от по – възрастните предричат, че подобни инициативи ще доведат до възраждане на Светата инквизиция. Въпреки всичко обаче, организаторите твърдят, че има доста желаещи да се запишат. До момента таксата са заплатили почти 100 жени, на възраст от 18 до 45 години.

Виж видео – 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=Ib0WDcH0DRc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *