В Благоевград доизносват костюмите на Бербатов

0
Димитър Бербатов

Нападателят на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов подарявал своите стари костюми на снаха си, която пък ги пробутвала на лековерните граждани в бутика си в Благоевград, издават местни жители. На брат му Асен и съпругата му това идвало доста добре, защото на всички е известно, че Берби си купува само скъпи маркови дрехи, които облича най – много по един или два пъти.

Самият Бербатов е признавал доста пъти пред медиите, че е голям фен на качествените облекла и харчел цели състояния, за да захрани гардероба си с последния писък на модата. Дори понякога му било неудобно да споделя за похарчените суми, особено като се сетел за позорната бедност на сънародниците си.

Димитър Бербатов

„Всъщност, има доста много неща, които първо купувам, а след това въобще не обличам. Просто решавам, че дадена дреха не ми стои добре, а аз по принцип искам винаги да изглеждам безупречно” – споделял Бербатов пред приятели.

Поради тази причина, той подарявал на брат си подобни облекла, които съвсем не е носил или е обличал само по веднъж. След това Асен пък отнасял баровските костюми в семейния бутик, след като минат през химическо чистене.

Продавали ги на сравнително ниски цени, а мераклиите доста се радвали, че могат да носят нещо, дето е било на Бербатов. По този начин, половината жители на Благоевград си имали по някоя дреха, която преди това е била собственост на именития футболист.

Вижте интервю с Митко Бербатов:

http://www.youtube.com/watch?v=r3Q4EkwAY5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *