Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

В Африка забраниха на вещиците да летят на повече от 150 метра височина

500 000 ранда глоба за всяка хваната в нарушение вещица

Африка наложи глоба за превишена скорост на вещиците

Африка наложи глоба за превишена скорост на вещиците

Властите на африканската държава Свазиленд въведоха ограничителна заповед, според която вещиците нямат право да летят с метлите си на височина повече от 150 метра. За разлика от предишните епохи в развитието на човешкото общество, политиците решиха просто да ограничат възможностите за злодейства, вместо да ги изгарят на клади.

вещица

вещица

Всъщност, причината за промяната в Закона за пътищата и превозните средства на Свазиленд се прави с цел превенция. Местни журналисти съобщават и уточняват, че в последните години са зачестили случаите, при които различни летателни превозни средства са застрашени от катастрофа, след сблъсък с невнимателни вещици.

Издадената заповед за забрана на полет с метла на повече от 150 метра височина цели преди всичко облекчаването на летателния режим и максимално улесняване на кацащите и излитащи самолети. Всяка вещица, позволила си да наруши правилника за движение, ще бъде глобена със сумата от 500 000 ранда, която сума е доста сериозна.

В Свазиленд твърдо вярват в съществуването на вещици и черни магьосници. През миналата година един от най – видните депутати на тази държава настоя пред парламента, че трябва спешно да бъде въведен патент за всички магьосници и така да се подпомогне икономиката.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *