В „300“ се гаврят със статистите – мъчат ги с по 30 лева на ден

0
Започва заснемането на втора серия на филма "300"

По смешните 30 лева на ден ще получават статистите, които имат мерак да се снимат във втората серия на холивудската суперпродукция „300”, издават запознати. Очаква се снимките на филма да стартират това лято в киноцентъра в Бояна.

Набирането на статисти вече започна в края на тази седмица, издадоха пък наблюдателни столичани. На първото прослушване се явили около четиридесет кандидати за масовката, голяма част от които с меко казано съмнителна хигиена. Това обаче само зарадвало киноинспекторите, защото те търсели именно подобни индивиди – брадясали мъже с дълги коси.

Статисти

Мераклии да участват в епичните битки на филма обаче негодуваха срещу ниското заплащане и твърдяха, че не си заслужава да се потят на ужасната горещина по дванадесет часа на ден срещу някакви си тридесет лева. По тяхно мнение, в други продукции давали доста повече.

Организаторите обаче контрираха, че на всеки участник в битките ще бъдат осигурени топла закуска с чай или кафе, както и извънредно вкусен обяд от две – три кебапчета с питка и лютеница. Освен това през кастинга щели да преминат само кандидати, които наистина отговарят на всички изисквания, а процедурата по наемане на статисти била повече от сложна. Освен това от всички участници щели да изискват желязна дисциплина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=n0agcQ6sHEY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *