Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужасяващо: Матка под наем- новият хит сред бедните студентки в България!- с видео

bremen3Студентки дават матките си под наем за пари. Мизата им вече се покачи до 20 000 лева. Трудно сделките с утробите ще стигнат до топ новините на телевизии и вестници, защото „договорите се подписват” на четири очи и без неблагонадеждни свидетели – законът забранява подобни услуги у нас. Нещата могат да се разсмърдят единствено, ако някоя от страните по сделката наруши договорката.
Какво отчаяние обаче лъха от този сравнително нов начин на препитание. И каква мизерия. „Майките” кандисват за 20 000, но често и за 5 000 лв., да износват в продължение на девет месеца чуждо дете. Да повръщат, да ги боли гърба, да им отичат краката. И защо? Защото са бедни до умопомрачение. Дори двайсет бона са абсолютно смешна цена за такава услуга. А пет хиляди – това си е направо нова форма на робство!
Има жени всякакви, в това число и крайно безотговорни. Но повечето от далите си утробата под наем сигурно си bremen2поплакват тайно неведнъж за детето, което са носили в утробата си и което никога няма да ги ядоса, но и никога няма да могат да прегърнат.
Какво отчаяние лъха от стотиците хиляди бездетни двойки в България, които си нямат деца, и които всяка нощ сънуват детски люлки. Някои от тях дори не могат да се доберат до програмата ин витро. Някои от тях не могат да се доберат и до студентките, които си дават матките под наем.
И ето сега поредната идиотщина в държавата България: през ден социалният министър Тотю Младенов подхвърля на обществото идеи за пенсионна и каква ли не друга реформа, защото най-застаряващата в Европа нация е bremen1българската. А в същото време зачеването на нови българчета не е никакъв, ама никакъв приоритет в която и да е програма на правителството.
Парадокс е, че и жените носачки очевидно вече са готови за майчинство. Но не кандисват да е за тяхна сметка. И защо ли? Все повече хора се страхуват да станат родители, защото никак, ама никак не им се иска да създадат наследници, които ще мизерстват и вегетират до гроб.
И нещата пак опират до начина на живот – в Европа сме, но не сме европейци. Народите в подредените европейски държави също си имат дертове, също парите не им стигат за всички неща, за които си мечтаят. Но ако трябва да си гледат децата в България сигурно също ще се отчаят до степен на влизане в лудницата, защото всичките им усилия ще отиват единствено да ги изхранват и то – с боклуци. И ще им е проблем да ги облекат дори с китайски парцалчета.
А не сме европейци, защото сме крадливо племе. И топ крадците винаги са ни били управници.
В някои ромски общности си купуват булките! Колкото и да ни се струва неприемливо, е в пъти по-добре от това да си купиш „бременност“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *