Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужасно! Приемна майка насилва сексуално 2-годишни близначки в дома си!

Играчки

Двегодишни близначки били насилвани от приемната си майка в с. Златна нива до Шумен, съобщиха социални работници. Животът на малките момиченца бил спасен след сигнал на анонимен гражданин, който предупредил по телефона: „Свалете им пликчетата и ще разберете какво става”.

Както никога досега, служители от „Закрила на детето” се впуснали мигновено да правят проверка. Тази сряда отишли в дома на приемните родители във вечерните часове и поискали да им бъде осигурен достъп до дечицата. На пръв поглед били напълно здрави, но когато инспекторите действително им „свалили пликчетата”, останали ужасени.

Половите органи на малките момиченца били силно наранени, имало безброй охлузвания, драскотини, сини и съсиреци от кръв. Някои от раните били по – стари, други изглеждали съвсем пресни. На място служителите предположили, че децата са щипани по тези места с особена злоба и стръв.

След преглед при гинеколог станало ясно, че за щастие децата нямат по – сериозни наранявания. Не било установено да имало блудство. Приемната майка Юзля Ибрахим опитвала да се оправдае, че момиченцата се наранили чрез падане и тътрене по пода. Тази версия обаче категорично е отхвърлена от ченгетата, които са започнали пълно разследване.

Възмутени съселяни на Ибрахим коментираха, че когато се дават сирачета на приемни родители, съответните служби трябва да осъществяват по – строг контрол. По тяхното мнение, отговорните инспекции буквално „раздавали” децата на който им падне, без много да се интересуват от здравословното му състояние, от роднините му и така нататък.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hksWTAl_X0w

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *