Ужас! Златка Димитрова сложи в малкия си джоб Мара Отварачката с джуки

7
Златка плаши с новата си придобивка

Черната Златка май няма спирачки иде ли реч за тунинг. Златка Димитрова първо скандализира обществеността с пристрастеността си към татусите, които нон – стоп увеличават броя си по нейното тяло, след това увеличи обема на гърдите си няколко пъти, за да станат наистина огромни, а сега е обезобразила и устните си.

Мнозина са на мнение,че Златето изглежда къде, къде по - добре преди намесата на скалпела

Новата дружка на Златка Райкова явно не знае смисъла на естетическата корекция и как понякога малките промени са доста по приятна гледка от скандалното напомпване при нея. И този път Златето се е доверило на услугите на д-р Ангел Енчев и си е набухала солидно количество силикон в устните, които не пропусна да покаже на последното светско събитие. С ефекта “ уау“  на джуките си обаче Златка Димитрова слага в малкия си джоб дори Мара Отварачката и ако целта и била да бъде първа в това отношение, то определено я е постигнала.

Този път силикона обаче дойде в повече дори на почитателите на плеймейтката, които констатираха, че щом вече слага в малкия си джоб половинката на Християн Гущеров по джуки, може би е крайно време да се спре с разкрасяването, защото при нея става мания, която не води към нищо добро, а дори напротив.

Златка няма спирачки по отношение на силикона!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *