Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Зам. кмет плаши колега с убийство!

„Да, аз съм ужасен убиец! Ще си го получиш, животно нещастно!“

Александър Долев

Жесток скандал е на път да разтресе здраво Община Пловдив. Това стана, след като началникът на отдел „Човешки ресурси” в местната администрация Ванко Иванов публикува заплашителни смс-и и запис на разговор, за които твърди, че са дело на зам. кмета Александър Долев. Иванов е категоричен, че градоначалникът го е заплашвал със саморазправа и е отправил лични обиди.

„Ще те претрепя, ти си пълен боклук, вече съм те поръчал” – избухвал по телефона заместникът Александър Долев. Той обаче в съобщенията питал заплашвания дали не го гризе съвестта за поголовните уволнения, които направил в общината. Скандалният разговор бил проведен във вечерта на 3 февруари тази година. Тогава Долев заявил:

Община Пловдив

„Да, аз съм най – ужасният убиец. Убивам и трепя наред, ще ти разгоня фамилията, животно нещастно. От 20 години съм ти приятел, но въпреки това ще те очистя. Ванко, ти си тотален боклук” – крещял в телефона изкараният от равновесие Александър. Иванов твърди, че запазил спокойствие и на свой ред попитал опонента си дали не изпил „20 ракии”.

Самият Алексаднър Долев отрича, че е заплашвал когото и да било. Той уточнява, че Ванко Иванов не му е приятел по никакъв начин и контрира с твърдението, че началник – отделът е уволнил 437 души от общината. Доказателство за това бил списък с изгонените служители, който бил изготвен лично от Иванов. Долев е категоричен, че ще търси справедливост по съдебен начин. Той отправя покана към противника си да разкаже как е получил ведомствен апартамент от община Пловдив.

От другата страна на барикадата Ванко Иванов убедено заявява, че записът на разговора е автентичен и в никакъв случай не е уволнявал хора безпричинно. Той намеси и името на кмета Иван Тотев, който го подкрепял на 100 %  и уточни, че вече е уведомил градоначалника за скандалните събития.    По отношение на апартамента Иванов заявява:

„Там ли го стиска шапката, че ми е дал апартамент? Я да ви разкаже той на колко хора дадоха жилища, за да ги подкрепят на изборите и да разкаже самият той как беше назначен. Никакъв списък с уволнени не съм му представял” – отсича Иванов и също заявява, че работата ще стигне до съд.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZcygjX59cqo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *