Ужас! Юксел Кадриев изпаднал в шокова параноя!

4
Юксел

В коридорите на бТВ все по – усилено се мълви, че Юксел Кадриев е получил тежък психологически проблем заради огромното напрежение, на което беше подложен през последните месеци. Преживяната операция и неистовите скандали с бившата му съпруга Бонка оказали своето влияние и водещият получил тежка форма на параноя.

Особено тежко понасял пререканията с Бонка, която на няколко пъти го оклевети по най – безогледния начин пред жълти издания и различни телевизионни предавания. Освен това тя беше разследвана и заради заплаха за убийство, което вече препълнило чашата на Кадриев. Именно поради тези семейни драми, той развил страхотна фобия и непрекъснато си въобразявал, че Бонка иска да го очисти на всяка цена.

Бонка

Станалият скандално известен смс, който оперната певица изпрати на бившия си мъж, дори го накара да я обвини в полицията, припомнят запознати със ситуацията. Във въпросното съобщение Бонка смело заяви, че „което куче я е залаяло, на секундата е умряло”. Именно този двусмислен текст подпалил фитилите на Юксел, който започнал дори да сънува кошмари, че е убиван от близките роднини на Бонка.

Параноята на журналиста стигнала дотам, че непрекъснато се озъртал, дори докато бил на работа в бТВ. Това накарало колегите му да го посъветват да потърси помощ от квалифицирани специалисти, които да му предпишат съответните хапчета за успокояване на страховете.

Виж видео  с Юксел Кадриев:

http://www.youtube.com/watch?v=qKDQEHQt6wg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *