Ужас! Всеки трети българин бит от жена си!

0
Жени бият мъже
Жени бият мъже

Разярени нашенки все по – често налитат на бой

За никого не е тайна, че редовият българин редовно шамаросва благоверната си съпруга, независимо дали има реален повод или просто да се разтовари. Учудващи обаче са резултатите от последното проучване за семейното насилие в България които показват, че родните дами вече са напълно еманципирани и не само отвръщат на шамара с юмрук, ами и сами раздават правосъдие!

По данни от специалистите, провеждащи експертните допитвания сред населението, всяка трета българка е заявила, че в последната една година поне веднъж е посягала на съпруга си по различни поводи. Най – често това ставало при семейна разправия или когато мъжът се е напил до безпаметност. Не са редки и случаите обаче, в които именно нежните половинки стават агресивни, след като са прекалили с обръщането на чашките.

Българките вече бият мъжете си
Българките вече бият мъжете си

Иначе, основните оръжия за семейно насилие в ръцете на българките си остават добре познатите точилки и тигани, с чиято помощ за нула време сразяват съпротивата на изненаданата жертва. Жените обаче масово започнали да се използват и камшици, които по принцип употребявали само по време на секс или за украса. Други пък викали на помощ яките си любовници и нареждали без много приказки да натупат досадния съпруг.

Учудващо обаче е, че все още много малко от българските мъже подавали оплакване след като са яли пердах вкъщи. За миналата година в полицията са се оплакали по – малко от 50 представители на силния пол, докато при жените бройката е 1 455. Специалистите обясняват това с факта, че мъжете предпочитат да не се излагат пред хората и да понесат тихомълком издевателствата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6tPIHuvl0b4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *