Ужас! Вижте как нашенки продават бебета още в родилния дом за жълти стотинки!

0
Малко бебе

Трудно е да се опише с обикновени думи действителността в България. Всеки ден ни застигат все по – ужасяващи новини, от които жителите на нормалните държави ще настръхнат и вероятно изпаднат в сърдечен колапс. Надали в цивилизована Европа има друго такова място, където престъпността, порнографията и наркотиците от години са поощрявани от правителствата, които умело се правят, че не забелязват какво се случва и дори плащат на бандитите да безчинстват.

Бебето Йоанна

У нас редовно се продават новородени деца, а безмилостни родители водят панаирджийски преговори, за да вземат малко повече пари. След като цялата страна беше покрусена от опита за продажба на бебето Йоана по интернет, обявен от родителите – наркомани, сега от МВР разказаха поредната история за млада майка, която без свян и покаяние се опитва да изтъргува собственото си дете.

В този случай, ченгетата залавят жена от с. Стожер до Добрич, която се опитала да изтъргува бебенцето си още в родилното отделение. За добро или зло, тя била усетена от самоотвержен лекар, който за разлика от колегите си не се направил, че не забелязва. След като медикът подал сигнал, продажбата е предотвратена, а виновниците арестувани.

31 годишната родилка била хваната, след като се установило, че е влязла да ражда с документите на 25 годишна от град Първомай. Двете се разбрали по – младата да получи новороденото, а в замяна да заплати сума, по – малка от 1 000 лева. От полицията не уточняват какъв точно е размерът на възнаграждението, но според запознати става въпрос за около осемстотин лева.

Най – тревожното в цялата работа е, че в случая са замесени и медицински лица от болницата, но за съжаление и тяхната самоличност се пази в тайна от МВР. Тези хора ще останат безнаказани и ще продължат да разсипват човешки животи за стотинки, с които могат единствено да си купят една топла вечеря.

За трафика на хора:

http://www.youtube.com/watch?v=egmQso_WAB4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *