Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Вече крадат болни жени от лудниците и ги правят проститутки!

Проститутка

Психично болни българки са измъквани от лудниците по неведоми пътища и са принуждавани да проституират, като са подлагани на зверски тормоз и издевателства. За това алармираха от различни организации, грижещи се за опазването на човешките права.

Такъв е случаят с болна млада жена от Варна, която насилствено била принудена да продава тялото си. Нейната история бе оповестена от Ана Николова, която е председател на сдружението „SOS – семейства в риск”.

Проститутки

Сутеньорите се възползвали от безпомощното състояние на 25 годишната нашенка, от състоянието на родителите й страдащи от подобни заболявания и от факта, че тя въобще не притежавала лични документи. Все още не е ясно как извергите са влезли в дирите й, но след кратка съпротива тя била отвлечена и насила направена проститутка.

Отначало започнали да я предлагат из района на морската столица, като през цялото време тя била малтретирана психически и физически. Само за срок от един месец и по неизвестен начин, сводниците успели да й изкарат международни документи и я закарали чак в Холандия.

Там обаче не успели да я продадат на свои колеги и тогава последвало най – страшното. За да се отърват от присъствието й, престъпниците просто я пребили почти до смърт и я изхвърлили полужива в някаква канавка, където била открита от местни полицаи.

От „SOS – семейства в риск” допълват, че това е само един от двадесет и двата подобни случая, които са станали през тази година в района на Варна. Повечето от принуждаваните продават телата си жени са на възраст между 20 и 25 години, а голямата част от тях са изнасяни без изричното им съгласие за Великобритания, Германия, Холандия, Полша, Гърция и други.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *