Ужас! Убиецът на Николай искал да го пуснат, за да се грижи да дъщеря си

1

Жестокият убиец Адриан Ангелов, който отвлече, уби и разчлени 22-годишния Николай Йорданов, искал да бъде пуснат под гаранция, за да се грижел за 8-годишната си дъщеричка.

В кулоарите на съда определиха искането му като наглост. Николай изчезна на 14 юни и бе обявен за общонационално издирване. След три седмици части от трупа му изплуваха в река Огоста и бяха намерени от случаен рибар. Следите отведоха криминалистите до един от познатите на Николай – Адриан. 

Доказано беше, че той е примамил момчето у дома си, убил го е, взел е двете хиляди лева служебни пари от него, отмъкнал е от служебния бус две пити кашкавал, а после го паркирал край централна гара. Тялото нарязал, а след това потопил във варели в река Огоста. Преди това се опитал и да го изгори, но не успял докрай. Когато разбрал, че трупът е намерен, убиецът накарал жена си да изгори кашкавала, а тя си помислила, че просто е краден.

 Адриан убил Николай, защото знаел, че има служебни пари и с тях може да откупи колата си, която бил дал в автокъща. Според психолози мъжът не изпитва никакви угризения от стореното. Той по-скоро се ядосва, че е в затвора и изпитва съжаление не към жертвата, а към себе си. Той бил асоциален тип, вечно безработен, вечно недоволстващ, сменял работата си и напускал, понеже никога не му харесвала. Смятал, че обществото е несправедливо към него, защото другите били богати, а той беден. Определят го като социопат. Предстои да му бъде направена психиатрична експертиза, но едва ли ще се окаже болен, тъй като няма с какво да подкупи лекарите, смятат още псхолозите. Приятели и близки на Николай искат смъртна присъда за изверга. Която няма как той да получи, тъй като в България тя е отменена в законодателството.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SazezR1BG24

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Аааааа смърт е лесно.В затвора като Чеци да му разпорят задника и ще се социализира.Даже и съпруга ще стане на някой.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *