Ужас! Тийнейджър си отряза пениса заради честа ерекция!

0
Тийнейджър си отряза пениса заради честа ерекция

Органът спасен след намесата на хирурзи

Младеж на 17 години взе драстични мерки срещу собствения си член. Живеещият в китайската провинция Куанчжу тийнейджър страдал от почти непрекъсната ерекция и понеже се срамувал да отиде на лекар, решил да се справи с проблема напълно самостоятелно.

След като обмислил добре нещата, младокът се хвърлил в леглото си и с един замах отрязал непослушния орган. Той обаче не предвидил последствията от необмислените си действия и силната болка го накарала да изреве с всичка сила. Крясъците събудили на момента родителите му, които изпаднали в паника, като го заварили целият окъпан в кръв.

Китайски лекари пришили отрязания член

На секундата го откарали в болницата, където лекарите с огромни усилия успели да спрат кръвоизлива. След като овладели ситуацията и спасили живота на момчето, решили да го преместят в друга клиника. Там докторите се захванали да пришиват отрязаното парче и според тяхното мнение, всичко свършило благополучно.

Ако възстановяването мине добре, в бъдеще младежа няма да има проблеми да води нормален полов живот. Най – опасното според лекарите обаче било, че има огромна вероятност да повтори опита за самокастрация. Поради това препоръчали на родителите да го заведат на преглед при психолог, който да прецени какви мерки трябва да се вземат оттук нататък.

Бащата обещал да поговори със сина си и да направи всичко възможно, да няма повече опити да си реже члена. Възрастният обвинил себе си, че не обръща достатъчно внимание на наследника и той станал много свенлив.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jqxT_VQG7SA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *