Ужас! Тигри изядоха жена в зоопарк!

1

тигър1Тигри разкъсаха жена в зоопарка в  Новосибирск. Тя била чистачка и влязла да почисти едната клетка, докато те уж били затворени в другата.

Чистачката събирала боклуците и изобщо не забелязала, че вратата към другата клетка е полуоткрехната. Животните съзряли плячката си и тихо пристъпили към нея, а след това изведнъж се нахвърлили отгоре й. Тя изпищяла за помощ, но само след минута била накъсана на парчета.тигър

Всичко това се развило пред очите на посетителите в зоопарка, които се разбягали с писъци. Ветеринарят трябвало да приспи животните със стрелички упойващо вещество, за да могат лекарите от Бърза помощ да влязат. Те обаче само установили, че жената е мъртва с жестоки рани по цялото тяло, а едната й ръка липсвала.

Тигрите били в демонстрационна клетка и към тях всеки ден се стичали посетители. В момента обаче  ръководството на зоопарка расъждава какво да направи, като се съветва с колеги от цялата страна. Най-вероятно е животните да бъдат умъртвени, смятат зоолози, защото веднъж опитали човешко месо, те ще са заплаха за всички, които ги обслужват. Ако бъдат оставени, ще трябва да се направи много по-сигурна клетка и да се спазват строги правила за безопасност.   Преди година тигър изяде пазач в зоопарка в Копенхаген.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XsRLiO2piyg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *