Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Тайна организация смучела Коцето Калки от разстояние, искала да го убие!

Коцето КалкиТайна организация била по дирите на Коцето Калки. На няколко пъти нейни членове се опитвали  да го убият, но той се спасявал  като по чудо. За преследвачите си и техните зли намерения призна самият певец в ефира на  „Музикална академия“.

„Това са страшни хора. Изсмукват ти енерегията, като го правят само с  мисъл. Даже го правят от разстояние, без значение къде се намираш ти и къде са в момента те.  Атаките към мен бяха няколко. Явно моята енергия е много хубава и много силна и са искали да я вземат. Когато започнат да вършат зловещото си дело, имаш чувството, че умираш и даже направо виждаш смъртта пред очите си. Случвало ми  се е няколко пъти.  Първият път ме откриха  припаднал без никаква видима  причина. Осъзнах се след малко, виеше ми се свят и не знаех какво ми се е случило. Ходих и на лекар, но всичко с мен беше наред. Само бях изтощен. магияПо-късно с мен се смърза жена и ми обясни за какво иде реч. В началото не й обърнах внимание, но след време пак се получи същото.

Жената, която  го навестила, предложила да му помогне. Тя му дала снимка на човек, с когото той трябвало да се свърже, за да се развали връзката му с тайната организация и те да го остяват на мира. Дамата също била попаднала в лапите им, получавала припадъци, но чрез човека на снимката успяла да избяга. Тези хора са невидими и много трудно ще се отървеш от тях, обяснила жената.

Коцето не отишъл при човека от снимката. Опитите да го изцедат продължили три пъти. Това ставало по пълнолуние. Цялата му енергия се събирала в стомаха и той чувствал, че някой иска да му я измъкне. След третия път невидимите хора от тайната организация се отказали, понеже видяли колко е силен и няма да им се даде.

Коцето Калки. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ужас! Тайна организация смучела Коцето Калки от разстояние, искала да го убие!

 1. Киликанзерчо Отговор

  25.10.2013 в 11:14

  Малеее дрогата му е.а мамата на това зъболекарче.

  • Петьо Отговор

   20.07.2016 в 6:34

   Възможно е и да казва истината? Има много енергийни вампири космоса. Хранят се от енергията и на човеци и на други твари. Сато родните политици правят пачки от енергията-труда на народо…тлъстеят в милиони и милиарди, а ние към гробищата… Но ме съмнява да е организация, възможно е да е един или няколко индивидуални персони. За какво цяла организация би преследвала Калки, длес като не е мафиот, не е някакъв супер значим персън, ами е певец и шоумен? Няма причина да е организация. Но вероятно казва истината. Аз бих му препоръчал, като поискат да го прецакат, да си представи как им пуска по един вибратор отзад и ги гали със шкурка по д.петата! Това би отчаяло всеки енергиен вампир, освен, ако не е садо-мазо…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *