Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Свършва асфалтът за магистралите

Толкова много асфалтираме, че понякога не ни стига асфалта, похвали се министър Лиляна Павлова. Чака ни строително лято, през което дори жегите няма да ни спрат!

В патетичното си изказване по БНР Лилито пропусна да спомене колко много гафове бяха замазани, докато се строи „Тракия” –  некачествените материали, пропуснатите срокове, преасфалтирането, което пък било грешка на някакъв си компютър и допълнителното оскъпяване на отсечката с още 15 милиона лева. На ден правим по 50 проби  на асфалта, похвали се тя, но не обясни защо се налага това.

Зли езици говорят, че настилката е некачествена и догодина трябва да се подменя. Точно на 1 юли, точно в 9 часа премиерът и свитата му тържествено ще прережат лентичката на участъка Стара Загора – Нова Загора. Планът беше пътят да е готов до Ямбол, но там учаастъкът се преасфалтира по нареждане на премиера. Всяко зло за добро.

Така ще има повод да резне още една лентичка и да се покаже като велик строител по всички телевизии. Всъщност при цялото тръбене за „Тракия” за три години това е първата самостоятелно изградена отсечка от ГЕРБ и тя е 20 километра. Останалото засега са хвалби и добри намерения. За да се открие навреме пътя, се наложи да се местят дори блатни кокичета, лично от премиера. Лиляна Павлова не спомена и дали е ходила със Станишев в горичката или са се уговорили за по-късно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ужас! Свършва асфалтът за магистралите

  1. ристе Отговор

    24.06.2012 в 13:34

    В най-скоро време ще ядем магистрали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *