Ужас! Снегорин премаза и уби на място жена в Банско!

0
Снегорин премаза и уби жена в Банско

На метри от сградата на общинската администрация

Жестока трагедия сполетя 58 годишна жена от Банско, която загина пред сградата на местната администрация преди броени минути. Пред погледите на десетки минувачи се разиграла зловещата сцена, при която е убита невинната гражданка.

По думите на очевидци, жертвата е била направо размазана и раздробена през общинската сграда от снегорин, а това станало, след като водачът на огромната машина внезапно спрял и тръгнал на заден ход, докато почиствал снега. Пешеходката за нещастие попаднала под гумите на машината и била буквално помляна.

От полицията потвърдиха тази информация и заявиха, че към момента все още се изясняват причините, които са довели до трагичното събитие. Журналисти припомнят, че за тази година това вече е вторият трагичен случай след падането на първия сняг. Преди малко по – малко от седмица, пиян мъж замръзна в снега до с. Лъки в Родопите. Той се вкочанил, след като по всяка вероятност паднал на земята, прибирайки се от почерпка в съседното село.

От вътрешното министерство призовават всички граждани да са особено внимателни при настъпилата тежка зимна обстановка. Според официалните статистики, само за няколкото дни със сняг, в болниците вече са регистрирани стотици почупени и премръзнали граждани. Призовават всички да бъдат внимателни по време на движение по уличната мрежа и да не се излагат без причина на студ.

Метеоролозите пък обявиха код Жълто в двадесет от областите, заради наличие на силен вятър, обилни валежи от дъжд и сняг. От полицията съветват всички участници в движението да бъдат изключително внимателни, а моторните средства да са напълно изправни. Някои от трасетата по републиканската пътна мрежа са затворени.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cVo1UfC-UdQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *