Ужас! Сирийци погребват жив човек! (Видео 18+)

1
Зверства в Сирия

Поредни ужасяващи кадри от кръвопролитните действия на сирийските власти шокираха света, след като бяха публикувани в мрежите за видеосподеляне. Този път войници погребаха жив човек, който навярно не е единственият застигнат от подобна смърт.

Вече станахме свидетели как мъже са изгаряни живи и заклани като пилета, а западни издания описваха как в Сирия се колят малки деца пред очите на майките им. Зверствата в тази държава вече надминават всякакви граници, а миролюбиви сирийци твърдят, че там е истинският ад.

Следващите кадри от видеозаписа не са подходящи за хора със сърдечни проблеми или за лица под 18 години. Сцените на насилие са меко казано брутални, защото са истински и смразяващи кръвта.

Зверства в Сирия

Жертвата на насилието е бунтовник, който се опитал да продаде видеозапис от секретните държавни войски на телевизия Ал Джазира. Според палачите му, той е животно, което не заслужава никаква милост.

Записът започва, когато жертвата вече е зарината до врата в земята. На мястото пристига командващ офицер, който първо се уверява, че това е предателят и след това издава заповед да бъде погребан жив.

Куче! Насочете камерата към това животно. Засипете го!

Невъзможността на Сирия да се справи сама с проблема, предизвика ООН да назначи заседание на Съвета за сигурност, на който ще се обсъди вероятността от военна намеса в порутената държава. Според международни дипломати, това със сигурност ще стане, ако мирният план за решение на конфликта не успее.

Внимание! Сцени на насилие! 18 +

http://www.youtube.com/watch?v=8vlv0jbm7vo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *