Ужас! Шакира нахапана от морски лъв

4
Шакира изядена от морски лъв

Поп звездата Шакира беше атакувана и жестоко нахапана от освирепял морски лъв, който помислил мобилния и телефон за риба.

35 годишната певица с невероятен глас, за която много колумбийци с  удоволствие биха дали живота си, се опитвала да направи снимка на гигантското животно, когато то изскочило от водата и се опитало да я изяде. На помощ се притекъл нейният брат, който смело се хвърлил в боя и успял да измъкне сестра си от лапите на звяра. Колумбийката се оттървала с няколко незначителти драскотини.

Шакира публикувала в личния си блог снимки от инцидента, който се случил миналата седмица, докато била на почивка в Кейп Таун, Южна Африка. Тя казва:

„Този следобед имах късмета да видя няколко морски лъва и тюлени. Мислех си колко са сладки и реших да се приближа по-близо от всички останали туристи, след което приклекнах на една скала над водата. Изненадващо, едно огромно страшилище изскочи над повърхността в непосредствена близост до мен, погледна ме в очите, изръмжа и се опита да ме захапе. Всички присъстващи се разпищяха истерично, включително и аз. Напълно се спекох от страх и не можех да се движа. Продължих да гледам чудовището в очите, докато брат ми „Супер Тони” скочи над мен и буквално ми спаси живота, като ме отведе надалеч от звяра”

Шакира изядена от морски лъв

Шакира разказва, че и двамата с Тони получили охлузвания от допира на скалите, докато се опитвали да се предпазят. Тя споделя, че навярно морският лъв е помислил мобилният и телефон за риба, докато се опитвала да го снима. Въпреки уплахата от инцидента, още на следващия ден певицата се навряла насред стадо пингвини, но този път до инциденти не се стигнало.

http://www.youtube.com/watch?v=7fSWlyQ4m10

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *