Ужас! Съдия – изпълнител прати жена в кома!

1
Линейка
Линейка

Или как банките в България убиват, а правителството нехае

Жена на 40 годишна възраст от с. Динево до Хасково изпадна в кома, след като миналата седмица при нея бил на посещение съдия – изпълнител. Мародерът изпълнявал служебните си задължения и описал цялото й имущество, което било запорирано заради невърнат заем към финансова институция.

След кошмарът от посещението на служебното лице, потърпевшата взела крайното решение да сложи край на живота си и направила опит за самоубийство. Според първоначалната информация, тя се нагълтала с огромно количество хапчета, които по принцип се изписват само със зелена рецепта.полиция

Хора от селото разказват, че допреди известно време самоубийцата имала работа в Гърция. Когато се върнала в дома си обаче така и не могла да си намери работа, поради което затънала до шията в дългове, а заемите били петцифрени. Живеела само с родната си майка. За трагедията свидетелства и кметицата Желева, която обаче отказа да коментира.

Банката завела дело срещу нередовния платец и естествено го спечелила. Сигнал в полицията подала майката, която преди ден се зачудила защо дъщеря й не се събужда на обед. Опитала да я вдигне, но тя не давала никакви признаци на живот. Когато била приета в болницата, лекарите се изумили как въобще още е жива, защото кръвното й налягане било в стойности много под минималната граница.

Страшно е, че това не е единствен случай в България. Интересно кога уж борещото се за европейска държава и нормален живот правителство ще вземе крути мерки против големите финансови корпорации, които доста често косвено стават причина за отнемането на човешки животи дори и за срамно малки суми. Защото у нас обикновеният човек се таксува като безполезна вещ в лапите на големите бизнес акули и на практика няма власт, която иска да го защити.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iN6WT5pFCWc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ако имаш да получаваш съдиш държавата 20 години, ако имат да вземат ти го вземат на момента. Това държава ли е?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *