Ужас! Родна миска проституира за по 50 евро в Германия

0

миска проституткаНаша миска е гвоздеят на програмата и любимка на клиентите в германски бордей, събщава сайтът Хотзона.  Това е не коя да е, а Елена Попович, която свидетелства  срещу Росен Чолата във връзка с делото за трафик на жени. Тогава миската разказа възмутено и през сълзи, че била принудена насила да проституира от хората на Чолата. Тя беше едно от модните лица, или по-скоро други части на тялото в скандалната агенция FH1.

Тогава всички съжалиха горкото момиче, което е попаднало в лапите на жестоките сводници, а Елена пророни целомъдрени сълзи за опропастеното си име. Чолата си получи заслуженото, защото още свидетелки потвърдиха показанията на миската.  Особено трогателен беше разкзът на Елена как била заведена в Сърбия уж за фотосесия, но там започали да я продават насила на различни богати мъже. А тя се чувствала унизена, оскърбена и с наранена чест.

Затова снимките, които се разпространяват в нета, са доста шокиращи. След като дамата се отървала от сводника си, вместо да вмезе в лоното на добродетелните момичета, тя хукнала към Германия. И не за да завърши някакво образование, а да започне да върши същото, но без сводник.

Фотографи са спипали миската как се съблича чисто гола в германски вертеп. Тя е част от програмата, в която всяка вечр по сцената дефилира голо  месо, а клиентите си избират стока по свой вкус. В заведението всяка мацка е напълно достъпна и само срещу 50 евро може да я има всеки, но за 30 минути.

Дали Елена сама си е сводник в момента, или си е потърсила друг, не е ясно. Но е ясно друго. Че докато тук обвиняваше този или онзи, че я продават, самата тя вече се продава. Явно тази професия й е харесала. Парите от нея също.

Тогава защо бяха сълзите и обвиненията? Може би пък сводниците понякога са прави, когато твърдят, че често мацките сами отиват при тях, за да им търсят клиенти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wDSUL83xJyU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *