Ужас! Полицай е авторът на зверското убийство в Слънчев бряг!

1
Полиция

Полицаят Михаил М. е кървавият убиец на красивата Мария Златанова, която беше заклана преди броени часове пред погледа на безпомощния си приятел в Слънчев бряг. Според хора от следствието, доскоро извергът е имал сърдечни отношения с жертвата си, но преди известно време се скарали и разделили.

Припомняме, че 30 годишната красавица бе убита по един от възможно най – жестоките начини, в джипа „Ауди” на настоящото си гадже – футболистът от Несебър Симеон Крумов, който също пострада сериозно при атаката. Животът му обаче бе спасен, след като изтърпя спешна и животоспасяваща операция в болницата в Бургас.

Извършителят на ужасното деяние е Михаил М., който съвсем наскоро е уволнен от районното в Несебър, защото продавал и разпространявал фалшиви винетни стикери. Преди колегите му да го спипат, той предлагал фалшификатите на територията на цялата страна.

Криминалистите разкриват, че Михаил е убил заради „неизяснени отношения” между него и хубавата Мария, която беше управител на две заведения в хотел „Гларус”. Очевидният мотив за зверството е умопомрачителната ревност, която бившият полицай изпитвал към нея.

Мария Златанова

Михаил се е предал сам на полицията в града. Скоро след това намерили и оръжието на престъплението. Убиецът разказал, че драмата се разиграла около един часа през нощта, когато Мария приключила работната си смяна. Футболистът дошъл да я прибере от работа, но след като излезли от хотела, били атакувани от ревнивеца.

Без да каже и дума, Михаил започнал да дупчи Мария в гърдите. Симеон се опитал да направи нещо, но полуделият мъж го пробол в подмишницата и офейкал. Футболистът опитал да потърси помощ, но само след няколко крачки се строполил и припаднал поради огромна загуба на кръв. Оказало се, че острието е разрязало голям кръвоносен съд.

Докато чакали линейката, Симеон намерил сили да държи любимата си Мария в ръце. Тя обаче изпуснала последния си дъх преди да дойдат лекарите. Смъртоносният удар е попаднал право в сърцето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *