Ужас! Почина самозапалилият се мъж от Ситово

2

ситовоСамозапалилият се 40-годишен мъж от силистренското село Ситово, почина тази сутрин.

Тодор Димитров не издържал на тежките последствия от раните си и практически прекара в болницата само едно денонощия. Още вчера началникът на ВМА-Варна д-р Ивайло Въжаров анализира случая като много тежък и се въздържа да даде каквито и да било прогнози за изхода на лечението.самозапалване Той обяви, че изгарянията на пациента са 95 процента, че се правят спешни операции на най-изгорелите участъци, че бъбреците на мъжа с отказали, че има жестоки изгаряния на трахеята, че дробовете не функционират и лекарите са го вкарали в медикаментозна кома, за да не чувства адските болки.

Апаратната вентилация и командното дишане обаче не помогнаха, органите започнали да отказват един след друг и накрая настъпила клинична смърт. Нищо не можеше да се направи за него, казаха лаконично лекари.

Димитров се запали на стадиона в Ситово, като преди това взел последните семейни спестявания -четири лева и с тях си купил бензин. Той отишъл още сутринта на спортната площадка, без да търси сензация и свидетели и случайно минаващи успели да го изгасят. Пред лекарите в Силистра казал не мога да живея повече така, няма хляб, няма работа, не издържам. След това изпаднал в безсъзнание. Мъжът бил безработен от няколко години. Сега съпругата и детето му остават сами. Поредната трагедия потресе българите. Това е шестият самозапалил се мъж през последния месец и четвъртият починал. Правителството на ГЕРБ бе наречено правителство на хората – факли. Рекордна безработица, смазваща бедност и крайно отчаяние накара част от мъжете да потърсят изход единствено в смъртта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xb8zzoZsJE0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЗАщо главните убийци на България са още на свобода и живи? Колко ще търпим прогнилата мафия + алчните политици от всички видове партии:(?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *