Ужас! Почина и второто момче, пило течност за чистачки

1

пиян шофьор16-годишният Кристиян Чучков почина рано тази сутрин в „Пирогов” от полиорганна недостатъчност, след като 30 дни бе в кома. Той е втората жертва от компанията, пила течност за чистачки на купона в село Падеш, Благоевградско.

Шестима младежи се събрали на запивка и като свършила ракията, отишли в мазето да търсят още. Там попаднали на шише, в което си помислили, че има ракия и го сложили на масата. В шишето обаче имало течност за чистачки, сложена от бащата на единия участник  в купона. дискотекаШестимата изпили общо три литра от отровната течност. Дори това да не беше разтвор за чистачки, а само алкохол, компанията щеше да има сериозни проблеми след това, заради огромното количество. Преди фаталното шише, те пресушили няколко с ракия.

Шестимата бяха с жестоко отравяне, приети в МБАЛ-Благоевград, а по-късно транспортирани в „Пирогов”. Четирима от тях се оправиха. След това почина 18-годишната Даниела Апостолова на 20-я ден от комата, а сега и най-малкият участник във веселбата. Всичко това нямаше да се случи, ако имаше сериозен родителски контрол, ако у нас имаше закон като в САЩ, пълна забрана за консумация на алкохол до 21 години и арест, ако някой бъде хванат да пие. Превенцията в училище я има на книга, но когато се говори за вредата от алкохола, учениците разсеяно гледат през прозореца. В България децата започват да пият от 10 годишни. У нас са регистрирани и най-младите алкохолици в ЕС – 14-годишни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *