Ужас! Пенка прави Биг Брадър интересен и забавен, другите са скучни

0

Пенка гРомката Пенка, срещу която се изля толкова много помия, всъщност прави предаването гледаемо и интересно. Тя е в центъра на всяко събитие и вече втора вечер камерите следят само нея и Джийсън Брад Люис, а останалите все едно ги няма. Двамата аутсейдери истински се забавляват, тъй като са приели играта точно като игра.

Докато другите съквартиранти водят скучни и неангажиращи разговори и операторите нямат какво да снимат, младата смяна така се е развихрила, че камерите буквално са залепнали за нея. Джийсън реши да скрие гримовете на Златка Райкова и бързо си намери съучастник в лицето на Пенка. Певецът води своя война със Златките, а карибката му помага, защото й е забавно, пък има и лична причина. Двете били надути и я гледали отвисоко.

Райкова побесня, когато й изчезнаха гримовете и събра останките им в платнена торбичка, с която ходи дори до тоалетната. Все пак тя ги остави за малко и Джийсън ги прибра ловко. Набеден бе Лео и даже претърсен.

Пакостливата двойка обаче не спря дотук. Джийсън поля леглата на двете Златки с вода, а Пенка му осигуряваше алиби, като твърдеше, че изобщо не е влизал в спалнята. Тя пък нямаше как да полее леглата, защото пък не беше излизала да вземе вода. От нея излезе и идеята да намажат и възглавниците на Златките с мед и като легнат, косите им да залепнат.

Двамата се чувстват като в пионерски лагер и е цяло чудо, че още не са замазали някого с паста за зъби, докато спи. Нали е игра, свива рамене Джийсън.

А камерите ги следят неуморно, защото останалите „събития“ в Къщата са как Недялко говори, а другите си запушват ушите, как Денди хърка нощем като дъскорезница, а останалите молят за тапи за уши и как едната Златка готви, а другата се гримира.  Докато все още имаше с какво.

Звучи безумно жалко и смешно една ромка и един почти неизвестен певец да изнасят предаването на гърба си, а останалите да мълчат умно и да чакат да стигнат до финал. Крайно време е да им вкарат Стойка, или тризначките, поне да им спретнат един хубав скандал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *