Пацо: Ваня Червенкова е като Митьо Пищова!

0

Панайт трета номинацияПацо, който е на всяка манджа мерудия и запушва дупки всякакви, се появи тази сутрин по Нова тв, за да каже тежкото си и правдиво за него мнение за участниците във ВИП Брадър. По неговите думи вътре било скучно, защото самият него го няма. Ако вляза, така ще ги разхвъргам, така ще ги стоя. Те сега какво правят? Само лежат и се карат. То и ние се карахме, ама можехме и да се веселим, а те скучни, нервни, настръхнали всеки срещу всеки. Даже и да се напият не могат. Половината трезвеници, другите вегетарианци, няма да се учудя ако има и девственици вътре.

Ваня Червенкова е интересна – тя е женският вариант на Митьо Пищова – обобщи Пацо. Дано никога Ваня не види запис на това му изказване, че и на него ще му направи живота тъмночерен. Така и не стана ясно защо точно на Митьо е вариант. Ваня тюрбанХоди с много девойки , респективно с момченца, едновременно? Пие като за последно и се тъпче с яки мръвки? Псува като каруцарка? На всяка втора дума употребава цинизми? Или просто и тя е пълничка, Митьо също.

Ако можеше да обобщи разпилените си мисли, Пацо може би трябваше да каже, че прави това сравнение, защото и двамата са бизнесмени, и двамата са заподозрени, че са били твърде близки до мафиотски кръгове и че и двамата са цапнати в устите. Но въпреки това сравнението между тях е като това между земята и небето.

Пацо доста размисли дали да влезе в Къщата, защото водещите му подхвърлиха на шега, но после се сети, че щяло да бъде банално. Освен това той си имал друга работа и нямал време за шоуто. Като свой фаворит той посочи Лияна, понеже била добро момиче и я познавал лично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rjVcRMlgWv4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *