Ужас! Пак пребиха до смърт младеж в Студентски град

1

24-годишен младеж е смлян от бой пред дискотека в Студентски град, казаха от полицията. В момента той е в много тежко състояние , изпаднал е в кома и в „Пирогов“ се борят за живота му. Мелето е станало около 3,30 сутринта.

Пребитият Борис Киряков брат му са нападнати, когато излизали от заведението. Братът признава, че вътре в заведението те се скарали с друга компания заради момичета. Инцидентът бил загладен от охраната и веселбата продължила мирно и тихо. На излизане обаче братята били зверски нападнати и бити, единия до смърт. Втория брат, който е в по-добро здравословно състояние успял да каже на полицията, че биячите били непознати , а не от компанията, с който двамата имали конфликт. Главата на Борис е буквално разбита, засегнат е и мозъкът. В момента лекарите умуват той дали ще издържи операцията.

Боевете в Студентски град са ежедневие, каза скоро свидетел по делото за убития студент Стоян Балтов. До такава степен, че не правят впечатление на никого. Бият се за момичета, за мачове, за какво ли не, защото са пияни понякога от ранния следобед.Пак заради пиянска свада и тормоз през зимата бе намушкан друг студент от съквартиранта си, а делото потъна в забрава. Тогава ректорите на всички университети се заканиха да правят там читални спортни площадки, вместо заведения. Освен ректорът на УНСС, който затвори чалготека, никой друг не направи нищо.

Кметицата Фандъкова също се разви дейност, направи комисия, излезе с високопарни обещания, накрая изчака страстите да затихнат и всичко си остана по старому. От идеята заведенията там да затварят в 23 часа явно не се е получило нищо, щом боят е бил в 3,30. Родители отдавна се страхуват да пратят децата си да учат в столицата и се насочиха към по-спокойни градове. А проблемът със Студентски град продължава да е като вулкан, който периодично изригва, а после всички удобно забравят, че съществува.

Безобразията в Студентски град продължават. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. защо пише до смърт бе ГЛУПАЦИИИ мама ви да еба и сайта
    той ще живее бе ИЗРОДИИ вие сте едни НИЩОЖЕСТВА , които търсят сензационни заглавия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *