Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Новородено живее две години в краварник!

Бебе живяло в краварник

Социални работници спасиха момченце на две години, което било отглеждано в обор с крави. Това станало след анонимен сигнал до комисията по закрила на детето, подаден през миналия месец.

Служителите пристигнали на място и заварили ужасна картина. Редом с кравите, увити в слама на земята спели детенцето, майка му и мъжът, за когото се предполага, че е негов баща. Тримата използвали за легло земята на която спели и животните, и имали едва две одеяла, за да се завият.

Специалистите заключили, че родителите не са в състояние на подсигурят достатъчно добри условия за живот на малчугана и детето било поставено под полицейска закрила. След това е настанено в детски дом, докато се намери начин за благоустройването му. При всички случаи ще се търсят възможности за подпомагане на майката, на която евентуално ще бъде осигурен нормален дом. Ако това не се случи, малкото ще бъде дадено на приемно семейство.

Бебе живее в краварник

Медицински лица припомнят, че отглеждането на дете в такива условия може да предизвика много тежки последствия на по – късен етап. Според тях, човек преживял подобно нещо ще има забавено интелектуално развитие, проблеми с говора и пълна липса на социални умения.

През миналия месец до агенцията по закрила на детето са подадени общо 14 сигнала. 8 от тях са за насилие, 5 за пренебрегване на родителските задължения и 1 за подтикване към просия. При сигналите за насилие във всичките случаи е замесен някой от родителите.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ужас! Новородено живее две години в краварник!

  1. Георгиева Отговор

    16.03.2012 в 11:28

    Кое му е лошото? То с тези европейски норми кравите живеят по-добре и по-щастливо от хората. Интересно ми е след този геноцит на ГЕРБ ще останат ли живи хора за следващите избори или раз4ита на щастливите кокошки и прасета да го подкрепят.

  2. Петрова Отговор

    16.03.2012 в 14:04

    Ако живее сред разбирателство и здрава семейна среда не виждам нищо лошо. Не всички са родени със златна лъжичка в устата. Ако го изпратят в специализирано заведение не мисля, че ще получи по-добър шанс в живота. Във фермата поне ще се научи на труд и няма да излезе на улицата като крадец или просяк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *