Ужас! Нова секта кара българи да се бесят преди Коледа!

2
Секта кара българи да се бесят

Искат да им вземат имотите с измама

Нова и изключително зловеща секта се появи в България, и започна да проповядва страховита религия. Водачите на „Акрополът” правят всичко възможно, за да убедят наивните си последователи, че са небесни ангели, които са изпратени на Средната Земя с единствената цел да спасят човечеството проливайки собствената си кръв преди Третото пришествие на 21 декември.

Вярващите трябвало на всяка цена да се откажат от всички земни блага и със собствените си ръце да си сложат примката на врата в деня, когато уж щял да дойде краят на света. Така, те щели да се трансформират отново в ангели и да се възкачат към небето преди деня на Страшния съд.

Секти крадат имотите на фанатизирани последователи

От „Акрополът” представяли ужасяващата секта като невинно религиозно учение, което през годините е „спасило” десетки хиляди ангели. Всъщност, божиите пратеници били ефирни същества, които олицетворяват и символизират самия Господ – Бог и осъществявали връзка между Създателя и пъплещите по цялата планета същества.

Истината обаче е доста различна, защото крайната цел на организацията има чисто практическа цел за ограбване на доверчивото папство. Сектата като цяло се възползвала от масовата психоза за Апокалипсиса, който щял да настъпи до две седмици. В ученията си те отправяли апел към своите последователи да предадат доброволно всичките си имоти на сектата, защото това им гарантирало безпроблемно отлитане към небето.

От „Акрополът” привличали наивници чрез организирането на лекции за края на света. Най – често жертви ставали фанатизирани и леко откачени граждани, които са лесно податливи на внушения. Гурутата просто ги побърквали и не след дълго им нареждали да се самоубият, с обещание за вечно блаженство. Организацията е забранена в доста от европейските страни, но у нас чиновниците за пореден път не са проявили дори и капка разум, разрешавайки им да действат с пълна мощ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qgXsobD4SA4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Никакъв бой на тарикатите! Казваш му – щом проповядваш идеология дай личен пример! Първо да се обеси, ако е ангел ще се върне да си полафим… Но и ангелите умират на бесилото без майтап….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *