Ужас! Николета се облече като дива СЕЛЯНКА и хукна по магазините! (Ужасни снимки)

2
Николета Лозанова по анцуг и токчета

Стана за смях издокарана по анцуг и високи токчета

Набедената за модна икона плеймейтка Николета Лозанова този път наистина събра погледите в точка, след като се нагласи като пълна селянка и хукна да пазарува по столичните бутици. Съпругата на вечно стилния Валери Божинов изненада неприятно всичките си почитатели, появявайки с издокарана с анцуг и вечерни обувки на високи токчета.

Николета Лозанова по анцуг и токчета

Въпреки всички негативи, които Николета натрупа в последната година поради разпасаното си поведение и тотална неангажираност към първородната си дъщеричка Никол, досега поне не се беше излагала по толкова гнусен начин. Дори и най – големите й фенове заявиха, че са отвратени, защото така може да се облича само циганка от Женския пазар.

Други пък коментираха, че това е поредната й стратегия за привличане на общественото внимание. Само преди няколко дни тя успя донякъде да промени нагласата към себе си след изявлението, че оттук нататък ще се превърне в примерна съпруга и майка, каквато досега определено не беше. Желанието й да блести обаче потискало всички добри страни на характера й и я карало да се излага пред хората.

Според хора от нейното обкръжение, стилистите й били тотално шокирани, когато видели скандалните снимки. Единият от тях заявил, че възнамерява да напусне, защото Николета Лозанова буквално се изхрачила върху всичките му усилия да я направи изискана дама.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Информацията ви не е съвсем коректна. Тези снимки не са нови – правени са някъде преди около година и половина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *