Ужас! Намериха ла*но в пакет сол!

0

морска солНеочаквана находка намерила жена от Пазарджик в пакет от морска сол. Домакинята решила да прави зеле за зимата и си купила от известна търговска верига двукилограмов пакет морска сол. Когато го отворила, отвътре лъханала ужасна миризма. Жената огредала внимателно пакета, изсипала го върху вестник и с ужас открила голямо кафеникаво парче от човешки фекалии.

Шашнатата жена отишла в ХЕИ и в Комисията за защита на потребителите. Оттам й казали, че веднага започват проверка.  Няма да съдя търговската верига, защото те няма как да знаят какво има в пакетирани стоки и не са виновни. Но фирмата-производител ще я гоня до дупка, заканила се потресената домакиня.

Засега се знае, че фирмата, пактирала продукта, е софийска. Нейното име не с споменава, както винаги правят така наречените ни проверяващи органи. Защо бе хора? Какво толкова нередно има да споменете името на фирма, която продава пакетирани ла*на?  Имате ли идея сега колко народ ще си купи морска сол и ще я сложи в бидоните със зеле? И колко семейства ще ядат човешки фекалии, без да знаят, защото големите „бонуси“ са ес паднали на няколко, но останки има в цялото количество?

А случаят като нищо ще се замаже. Той и без това е толкова оплескан и толкова вони, че нищо чудно след време само погнусента жена да си спомня за него. Малко пари в джоба на проверяващите и нещата ще се оправят.

Човек, работил в подобна фирма твърди, че солта идва с камиони или вагони и се изсипва направо на пода на склада. По нея тъпчат работнци с ботуши, прехвърлят я с мръсни лопати, а тя пък с месеци стои непакетирана. Кой знае колко големи и малки човешки нужди са били облекчени в големите купове…А някои от тях направо цъфват на масата на шашнатите клиенти. Да им е сладко!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BrD2FVnLQno

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *