Ужас! Медицинско лице преби майка на болно дете на 8 март!

3

Побойникът върти любов с началничката на отделението д-р Фанка Пачева, тя го защитава

Битата майка Диана Христова
Битата майка Диана Христова показва раните

България изтръпна при поредния случай на лекарско издевателство над пациенти. Навръх 8 март, фелдшер от Центъра за спешна помощ в Силистра задмина всякакви граници и преби от бой млада майка, отишла да търси помощ за тригодишното си дете!

Пострадалата майка Диана Христова разказва, че злополуката станала малко след десет часа вечерта на 8 март. Тогава малката ѝ дъщеричка направила силен пристъп на задушаване, защото била болна от ларингит. Жената се обадила на 112, откъдето веднага я насочили към Бърза помощ.

Ако слуховете са верни, Фанка Пачева е любовница на побойника
Ако слуховете са верни, Фанка Пачева е любовница на побойника

На смяна бил идиотът, който изпълнявал и ролята на диспечер. Вместо да изпрати линейка, той наредил на притеснената жена да търси за помощ личния си лекар или да вземе такси, защото нямало кой да се занимава с нея да ѝ праща линейки. След това треснал телефонната слушалка и приключил разговора.

Уплашената за живота на детето си майка обаче позвънила втори път на 112 и в крайна сметка ѝ изпратили линейка. На момиченцето все пак била оказана първа помощ и опасността преминала. Тогава жената допуснала кардиналната „грешка” да попита дежурния кога има право да извика линейка и кога не. Тогава изродът се хвърлил с юмруци срещу жената и я

помлял от бой пред очите на детето

Диана Христова се обадила в полицията и пристигналите ченгета укротили ненормалника. Констатирали лека телесна повреда и дали съвет на жената да си потърси правата по съдебен път. Не е ясно дали побойникът е арестуван.

Директорът на Центъра за спешна помощ в Силистра доктор Фанка Пачева категорично отказа да даде пресконференция за медиите и мина метър с изявление по телефона, че по „случая вече се извършва проверка”. Излишно е да обясняваме какво значи това, защото то е едно голямо нищо. Виновни няма да има, а изродът, който преби млада майка навръх 8 март, ще се отърве безнаказано.

Хора от Силистра разказаха, че фелдшерът – побойник отдавна е в любовни отношения с началничката си Фанка Пачева и поради това тя ще направи всичко възможно, за да го прикрие. Двамата неведнъж са скандализирали екипа на болницата с разюзданото си поведение и затова има доста пикантни слухове в града.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6QH9Zb5gkdY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

  2. Отвратителен коментар! Всеки ден аз работя с тази жена! Тя е честен и почтен човек. Не мога да разбера кой е написал статията, но който и да е, си слага голям грях на душата.

  3. Д-р Пачева никога досега не е дала повод за подобни мръсни конфабулации

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *