Ужас! Мартина би шута на Слави

1

Сладката балерината Мартина, която всички са сигурни, че е гадже на Слави, го оставила сам в София и отпрашила за морето. Тя се появила съвсем изненадващо в дома на своите роднини във Варна. Била съвсем сама и усмихната и не отворила дума за любимия си.

Малко след това пристигнали и две от колежките й от балета и заедно тръгнали на плаж. Нощем момичетата вилнеели по дискотеките, а денем се търкаляли по пясъка. Скришно, но бдително бабата огледала корема на внучката си, но той бил плосък, а във всички медии пишело, че е бременна. Старата жена я подпитвала от всички страни какво става с връзката й, питала ще има ли скоро сватба, да стяга ли чеиз, даже направо я притиснала до стената, но Мартина мълчала като партизанка. Бабата – Ани Мишева, която стана тотомилионерка, предложила да разходи внучка си до Турция и тя се съгласила.

 Според врялата и кипяла възрастна жена, имало нещо съмнително и сигурно популярната двойка се е разделила, споделила тя със съседки. Мартина й казала, че няма да напуска балета на шоуто и от есента пак ще играе там. Бабата не може да разбере само едно. С кого говори внучката й дълго по телефона и крия разговорите си от всички. Но след всеки разговор се връщала ухилена до ушите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LzBfGMBHFbw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *