Ужас! Мара Отварачката си смени физиономията!

0
Мария

Фолк певицата Мария доста умело режисира поредния скандал около себе си и предизвика масова истерия, като въведе в умишлена заблуда своите най – верни Фейсбук почитатели. Тя публикува на личната си страница снимка на своите майка и сестра, но без да иска „забрави” да уточни кои са жените на фотоса.

Понеже сестра й е със светлоруса коса, в социалната мрежа веднага решиха, че Мара Отварачката за пореден път се е направила на метла в главата и на секундата заваляха десетки коментари.

Роднините на Мария

Припомняме, че Мария се изруси преди около два месеца, с което стана обект на зверски подигравки. Тогава всички я засипаха с определения като „анти Барби”, „кукла на конци” и прочие.

Сега обаче се намериха и такива, които одобриха новата визия на певицата. Доста хора коментираха, че този път съвсем не изглеждала зле с руса коса и могат да си я хапнат за вечеря. В един момент обаче някой се усети, че на снимката Мария въобще я няма, а там се мъдрят само нейните роднини.

Запознати със семейството й започнаха да обясняват, кой кой е, за да внесат яснота по въпроса и естествено да спечелят одобрението на другите. В крайна сметка се заформи нещо като мини скандал, но той скоро беше потушен по взаимно съгласие и всички се заявиха, че Мария и сестричката й са като две близначки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uJz1gY5QE3M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *