Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Майка гори пен*са на сина си, не искал да яде…изпражнения

луда53-годишната американка Кристин Джелино ще лежи  30 години в затвора заради особено мъчителния начин, по който се отнасяла със сина си и зверските издевателства над него. Жената била самотна майка и изливала гнева си върху единствения си син винаги, когато се сети. Още от малък го затваряла в тъмни стаи по 24 часа, биела го, не му давала да яде, карала го да ходи гол в студената къща, не го пускала в банята. Момчето плачело, но това я озверявало още повече.

Тя даже си намерила съучастници в мъченията. Двамата мъже й били любовници, а когато си пийнели започвали да тормозят момчето. Тя ги използвала да го държат, докато го налага с пръчки или го рита. Най-жесток бил случаят, когато те го хванали, а тя започнала да го гори с нагорещена ютия. Съседи чували виковете и извикали социалните работници. Кристин заплашила сина си, че ще го убие, ако я издаде. дете страхЗатова той обяснил, че е много несръчен и се опарил с ютията няколко пъти сам.

Момчето било толкова наплашено от звяра, който бил негова майка, че не смеело да избяга от къщи, нито да се оплаче на полцията.  Кристин му обяснявала как ще го реже парче по парче, как ще му отреже краката и ръцете и той стреснато й се подчинявал.

До полиция все пак се стигнало, когато побърканата жена накарала момчето да яде собствените й изпражнения. То отказало, тогава двамата мъже го хванали здраво, а майката започнала да гори зърната на гърдите му и пен*са му със запалка.  С адски писъци момчето се осткубнало и отишло в полицията. Оттам били ужасени. Пратили го веднага в болница, а майка била арестувана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ужас! Майка гори пен*са на сина си, не искал да яде…изпражнения

  1. Геле Коняра Отговор

    07.02.2023 в 21:07

    Демокрация сър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *