Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Кръвожадни пирани късат живо месо в Марица!

Пирани

В река Марица има пирани, гръмнаха турските медии в последните дни. Доказателство за това бил уловът на рибар от съседната държава, в който имало 45 сантиметрова пираня.

Рибарят с повече от двадесетгодишен опит Кадир Йосал се изплашилстрашно много, когато извадил чудовището на повърхността. В свое изявление до турските власти, той отправя апел незабавно да се проведе изследване и щателна проверка по въпроса. Според него, наличието на кръвожадните риби може да застраши не само човешки животи, но и да сложи окончателен край на риболова в реката.

Жертва на пираните

Рибарят бил категоричен пред тамошните медии, че никога досега не е залавял подобна риба и според него опасният екземпляр е бил пуснат на свобода от домашен аквариум. Той обаче не изключва възможността в реката да има и още представители на свирепите пирани, които в най – скоро време да се развъдят и да нанесат пагубни последствия.

Журналисти припомнят, че в края на лятото през 2009 година, рибар от Сливен също измъкна в мрежата си 40 сантиметрова пираня в района на р. Тунджа. Тогава „късметлията” направил захранка с хляб, който явно примамил свирепото същество. Преди две години пираня беше заловена и в частен рибарник в Благоевград. Звярът беше хванат с голи ръце от работник.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HAxbWcuG6Qk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *