Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Козметичка-менте брутално обезобрази миска

миска обезобразенаКозметичка  брутално обезобрази една от най-красивите наши манекенки и претендентка в конкурса „Мис България 2012″ Александра Михайловска. Александра решила да разкраси устните си и да станат по-сочни. От свои приятелки разбрала, че за целта в устните се инжектира витамин Е. От интернет пък попаднала на обявата на козметичката Албена и й се доверила.

След процедурата Александра развива сериозна реакция. Устните й се подуват неимоверно, болят, надува се и цялото й лице. Вдига температура, ужасява се от вида си и състоянието си и отива на лекар. Той моментално я изпраща в дерматологичното отделение на Александровска болница, където цяла седмица лекарите се опитват да спасят устните и лицето й. Момичето не знаело, че инжектиране на витамин Е в меките тъкани води до силно възпаление, грануломи и чак разпадане на тъканите. На практика, ако тя не е потърсила лекарска помощ, е щяла да остане обезобразена за цял живот, буквално без устни.

Трудно е да си красив, а още по-трудно да откриеш правилния човек, който може да те направи такъв. И то на добра цена. Александра се зарадвала, че само за 50 лева ще се сдобие със сочни устни. Тя изобщо не обърнала внимание на факта, че съответната „козметичка“ Албена работи не в салон, а вкъщи. Което значи, че е под съмнение изварява ли си инструментите за работа, в каква обстановка работи, чиста ли й е кушетката, чаршафите, пък дори и ръцете. В пуснатата обява пише, че съответната Албена освен като козметичка, работи и като фризьорка маникюристка. Буквално текстът е крещял ментееееее, но момичето изобщо не се сетило да направи връзката, че попада в ръцете на абсолютна самозванка, която не само взема пари, но може и да те убие.

Според лекарите, ако момичето не е потърсило навреме медицинска помощ, имало опасност дори и за живота му.

Фалшивата козметичка се е покрила и не си вдига телефона. Дори не отговоря на звънеца на вратата. А журналистите имат много въпроси към нея, санитарните власти също.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *