Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Известен певец психирал сина си с тормоз, нарича жена си змия!

Жена му го топи пред „Закрила на детето” за системен тормоз

Васко ЛазаровС бурен скандал приключи бракоразводното дело на фолкпевеца Васко Лазаров и съпругата му Йорданка вчера. В съда двамата заявиха, че се разделят по взаимно съгласие, но въпреки опитите им да запазят благоприличие напиращите чувства на няколко пъти ги подведоха да нарушат добрия тон.

Съдията по делото взе категорично решение, че малолетният син Васил остава при майка си, а бащата ще има единственото право да плаща издръжка. Именно съдия Таня Богоева – Маркова не допусна в заседателната зала да се стигне до конфликт и с желязна юзда управляваше опитите им да избухнат.

Окончателната раздяла и развод бе единствената алтернатива пред Васил Лазаров и Йорданка, след като двамата от дълго време си бяха обявили война и откровено не можеха да се понасят. Пиковият момент настъпи, когато съпругата заведе съдебно дело за насилие. Пред магистратите тогава тя каза:

Васко Лазаров и Йорданка

Васко и Дани преди да се скарат

„Този човек е опасен за собственото си дете. Обвинява ме, че не е негово и иска да ни унищожи. Заради него ни спряха водата, открадна ни хладилника, притиска ни с различни психолочически похвати. Ето, и от „Агенция за закрила на детето” започнаха проверка по нашия случай понеже счетоха, че детето е в риск. Аз представям факти, а той непрекъснато лъже”

След края на съдебната сага вчера, Васил Лазаров коментира от своя страна, че вече се чувства нов човек, тъй като е успял „да откъсне главата на змията”. Определи се като щастливо разведен и оттук нататък ще се посвети само на артистичната си кариера.

http://www.youtube.com/watch?v=FJ9-dRErj58

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *