Ужас – глутница песове хапе наред в Хасково !

3
Куче
Подивял помияр

Проблемите с уличните помияри не спират. В град Хасково е нахапана жена на улица „Видин”. Жертвата се казва Веселина и според нея не е предизвикала с нищо кучетата, а напротив, опитала се е да ги заобиколи.

Веселина е спасена по чиста случайност. Двама мъже минавали от там с колата си и видели как песове ръфат жената. Те веднага се притекли на помощ и дори са я откарали в местната болница. Веселина е опитала сама да се справи, като е размятала дамската си чанта, но едно от подивелите кучета успява да я захапе за прасеца. Тя е изпитала адски болки и кръвта почнала веднага да шурти. Жената е извадила истински късмет, защото ако не са и помогнали, краят щеше да е фатален. Сега тя е настанена в инфекциозно отделение и са и направили ваксина против бяс и тетанус.

Пак в Хасково е нападното 6 годишно дете. Малката Василия се е разхождала с баба си в парка. Зад една от пейките е дебнел побеснял помияр. Василия с нищо не е предизвикала кучето, но въпреки това то и се нахвърля и докато се намесят околните хора, детенцето вече е било зверски нахапано. Василия е с нахапано ухо, устни и също така и под окото. Момиченцето също е настанено в болница и са му направени необходимите инжекции.

Глутница
Песове са превзели парковете

От „Екопрогрес” са изпратили специалисти, които да уловят злобните песове. Общината също се е намесила в проблема, но Веселина иска да се срещне с малката Василия и родителите и, за да предприемат някакво решение за зачестилите проблеми с помиярите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. losite hora predizvikvat jivojnite kim agresie tezi trabva dase sanksonirat sis globi jivojnite nesa vinovni asim cesto sis tah i znam ce tezi jivotni ako nese predizvikvat kim agresia te ne napadat nikoga

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *