Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Георги Първанов е бракониер № 1 на България!

Георги Първанов

Бившият президент на републиката Георги Първанов е бракониер и половина, разказаха будни граждани, живеещи в близост до любимата на Тодор Живков резиденция „Перла”. Там всяко лято Гоце избивал десетки сърни и елени, за да задоволи ловния си нагон, с който стана известен по целия свят.

Хората са категорични, че бившият главнокомандващ на въоръжените сили редовно води  аверите си от ловната дружинка, с които устройвали кървави бани и огласяли околните горички с гърмежи и гръмогласния рев на отстреляните животни.

Георги Първанов

Преди Първанов да стане президент, районът буквално гъмжал от рогати добичета, които живеели сред разкошната растителност. С течение на времето обаче, Гоце и компания натиснали горските жители и ги изтрепали почти до крак. Тези които оцелели, потърсили убежище във вътрешността на Странджа.

В днешни дни, загрижени за природата еколози и природозащитници пък търсели начин как да върнат естествената фауна на района. Според техните изчисления обаче, за да се възстанови равновесието трябвало да изминат няколко десетки години, или да се инвестират огромни суми за заселването на нови животни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=atpjs9E63Q0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ужас! Георги Първанов е бракониер № 1 на България!

  1. SS Отговор

    14.09.2012 в 22:12

    Чак сега ли се разбра за агент Гоце – архара че е най-големия бракониер?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *