Ужас! Гаджето на Пенка сваляло гащите й с резачка!

0

Пенка тъжнаПенка най-после се пропука и също зарони сълзи. Поводът беше предишното й гадже Пуфи. 58 годишният мъж й давал пари, но цената на благодеянията му била да я изтезава. Той водел момичето в къщата си, хранел го, а после започвал да се забавлява. Посягал й внезапно и й скъсвал блузката. Друг път пък взел кухненския нож, насочил го срещу нея и  й скъсал презрамките на сутиена.

Кандидат-миската се свила от ужас, когато веднъж нахлул  в стаята с резачката за дърва и внимателно започнал да реже бикините й. Той не ме нараняваше, режеше само плата, но аз не смеех и да дишам, защото не знаех кога може да забие някой от тези предмети в тялото ми. Дори казваше – ще те заколя някога. И се смееше. А аз умирах от ужас.

Джийсън я слушаше със зяпнала уста и повтяряше – не може да бъде, не може да бъде. Може. Знаеш ли какви изроди има по света, каза преждевременно остарялото и препатило много момиче.

Веднага след конкурса Мис България Пенка оставила Пуфи и си намерила по-млад, който не я тероризирал и не насочвал остри предмети към нея. Тя не го обичала, но поне била доволна, че не я тормозят.

Момичето разказа на Джейсън докато бяха в затвора, че има родители, но е израсло в домове за сираци. Майка й я оставила, понеже нямала пари да я гледа. Там ни тормозеха, заключваха ни, никой не ни обичаше. Гладна не съм стояла, но през цялото време без обич. Майка идваше да ме види от време на време и тогава за мен беше празник. Все се надявах да ме вземе, но тя така и не ме взе. А като станах достатъчно голяма – на 13, ме взе и ме прати да работя. Не й се сърдя. Аз я разбирам. Не е можела да се справи с децата си, а баща ми се оказал болен психично. Сега като имам пари й давам. Тя ми е майка все пак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uPGnDSc7NyM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *